Nøkkelferdig i Holmenkollåsen

Den unge bedriften Moderne mur as har på få år satt spor etter seg i form av flere flotte murhus. Firmaet som prosjekterer og selv bygger murhusene, ble etablert i 2005. Eierne, som er et brødrepar med ingeniørbakgrunn, arbeider begge i murbedriften. De bruker mye Leca-produkter i sine husproduksjoner.Et riktig flott murhus er det blitt

Funkisbolig i Holmenkollåsen

Her ser du et av deres virkelig flotte prosjekter, en lekker funkisbolig i Holmenkollåsen. 

Vi traff brødreparet en av de aller siste dagene før innflytting. Da var det de siste ørsmå detaljene som skulle på plass. – Vi ønsker å stå for hele produksjonen - fra prosjektering og søknadsprosesser, til utførelse. Vårt konsept er å leverenøkkelferdige hus, forteller Vernes og Denis Muslimovic. Dette prosjektet ble igangsatt våren 2008, og nøkkelen står nå i døra.Boligen er på tre plan. I tillegg er det oppført en garasje med boder i underetasjen samt en carport. Grunnflaten er 80 kvm, totalt 187 kvm. Alt er utført i Leca bortsett fra lettveggene i tekniske rom. 

Det er brukt Leca Isoblokk 30 cm og Fiberpuss-systemet med gjennomfarget puss i fasaden. Etasjeskille er Leca Byggeplank. – Vi vil ha det slik, tvers igjennom solide og varige løsninger. Det er det vi mener med nøkkelferdige murhus, smiler brødrene, som allerede gleder seg til å ta fatt på neste prosjekt.

Prosjektinformasjon

  • Arkitekt: Proplan AS
  • Entreprenør: Moderne mur as
  • Murarbeid: Moderne mur as

Leca-produkter

Relaterte produkter