Nye Leca Isoblokk er smartere, raskere og lettereNye Leca Isoblokk er smartere, raskere og lettere

Aldri har det vært enklere å bygge i mur. Aldri har du kunnet sette opp en fullisolert yttervegg så hurtig, så lett og så nøyaktig. Med de nye Isoblokkene har vi forenklet jobben radikalt gjennom en rekke nyvinninger som sparer deg for tid og penger.

Hvorfor er den smartere?

Vi vil trekke fram spesielt én ting: Den nye Multicut-blokken som du ser på bildet. Den erstatter tre forskjellige blokker i dagens Isoblokk-system.  Den kan nemlig brukes som både endeblokk og høyre og venstre hjørneblokk. Blokken gir en hjørneløsning uten kuldebro. Prinsippet er like enkelt som det er genialt. Blokken leveres med ferdige kutt som gjør at du med en vanlig håndsag kapper til den varianten du selv trenger på et blunk. De gjenværende kuttene forsvinner i pussen. Smart, ikke sant?

Hvorfor er den raskere?

  • Tidligere trengte du laftestrimmel i fugene for å oppnå god nok isolasjon. Det er ikke lenger nødvendig.
  • Ny armering på rull. Vår nyutviklede løsning for fugearmering skal bare rulles ut. Mye enklere og mye hurtigere.
  • Blokkene får not og fjær (Leca Lock) som gjør at blokken smetter på plass i korrekt posisjon og trenger minimalt med justering i skiftet.
  • En ny mørtelkasse gjør utleggingen enda enklere, rensligere og hurtigere.
  • Vi gjør fugene lavere. Egne spor til armering halverer fugehøyden. Det betyr hurtigere utlegging og mindre mørtelforbruk 

Hvorfor er den lettere?

Svaret er vår patenterte LSX-teknologi som alle Isoblokker leveres med. LSX tar utgangspunkt i et nytt tilsetningsstoff som endrer porestrukturen i lettbetongen vi bruker i blokkproduksjonen. Det gir en mer homogen struktur og forbedret styrke og tetthet. Den ferdige Leca-blokken blir inntil 30 % lettere og får bedre mekaniske egenskaper med finere overflate og skarpere hjørner. 

 

Last ned Isoblokkbrosjyren her.

Last ned monteringsanvisning her.

 

Nye Leca Isoblokker