Hold deg på beina. Strø med Leca® Safe Hold deg på beina. Strø med Leca® Safe 

Er det glatt hos deg i dag? Hvis ikke, kommer det nok til å bli det. Da er det lurt å ha en sekk eller to med Leca Safe tilgjengelig. Leca Safe er strø-Leca for glatte, snødekte og isete veier, oppkjørsler, gangveier og fortau. 

Materialet er knuste Leca-kuler og gir et strømateriale som er meget lett i vekt og drøyt i bruk. Leca er et 100% naturlig produkt laget av brent leire. Leca Safe strøs oppå snø og is og gir en meget sklisikker overflate, selv om det ikke smelter eller nedbryter snø og is.

Leca Safe skader ikke miljøet, inneholder ikke salt, og er kjemisk nøytralt. Det skader ikke dyrepoter og gir ikke hvite skjolder på fottøy. Etter vinteren kan det brukes til jordforbedring i plantebed. Du kan bare feie restene ut på plen eller blomsterbed, så hjelper du jorda også.

Leca er et rent naturprodukt produsert av leire som er tørket og har gått gjennom en brenneprosess opp mot 1200 grader. Kulene kommer ut i størrelse 0-32 millimeter og sorteres i forskjellige fraksjoner. Leca Safe består av knuste kuler sortert i kornstørrelse fra 1,5 mm til 5 mm.  

En 10-liters sekk veier ca. 3 kilo og Leca Safe dekker ca. 100 kvadratmeter gangareal. 

Strø-Leca for glatte veier og fortau

Leca Safe skader ikke miljøet, inneholder ikke salt, og er kjemisk nøytralt.

Produktdatablad