Spør Leca-eksperten

Er det noe du lurer på når det gjelder Leca? Har du tekniske spørsmål? Lurer du på noe omkring utførelse? Interessert i produktinformasjon som du kanskje ikke finner på våre nettsider? Noen ganger er det faktisk best å snakke med ekspertene direkte!

Nedenfor finner du kontaktinformasjon til våre fageksperter. Kontakt dem, hvis det er noe du lurer på.

Blokk-spørsmål? Spør Ole Fredrik! 

Ole Fredrik Fodnes_150x200px.jpg

 

Ole Fredrik Fodnes er salgs- og produktsjef i Leca med ansvar for Leca-blokker. Han har lang fartstid i Leca, og har også jobbet som anleggsleder i Veidekke og som kurs- og konferanseansvarlig i Norsk brannvernforening. Han har ingeniørhøyskole og er bedriftsøkonom fra BI. 

 

Løs Leca til anlegg? Jon er mannen!

Jon Hauge_150x200px.jpg

 

Jon Hauge er Salgssjef for Leca Lettklinker og har jobbet i Leca i nesten 20 år. Han har tidligere arbeidet 8 år som Senior Engineer i NSB og 3 år i NCC som Geotechnical engineer. Han har derved mer enn 30 års erfaring innen geoteknikk og anlegg. Han er utdannet Cand. Scient innen geologi og geoteknikk fra Universitetet i Oslo, og har også studert ingeniørfag på Horten Ingeniørhøgskole.
Ta kontakt: 

Løs Leca til bygg? Frank og Terje kan hjelpe!

spor-kollage2.jpg

Frank Nornberg er i utgangspunktet murmester, men har i mange år jobbet med løs Leca, primært mot byggmarkedet. Han er salgsansvarlig for løs Leca salget i Midt- og Nord-Norge. Han har arbeidet 8 år i Leca, i tillegg til 6 år som salgsansvarlig for mur i E. A. Smith og 4 år som prosjektleder i Modena-gruppen.

spor-kollage2.jpg

Terje Engelkor er Key Account manager for Leca Lettklinker. Han har jobbet i Leca siden 1996, der han har hatt varierte stillinger innen salg og ledelse. Han er utdannet Bygg- og Tømrermester fra Drammen og har utdannelse i Salgsledelse fra Handelshøyskolen BI.

Pipe? Ingen kan mer enn Svein Olav!

Svein Olav Barikmo_150x200px.jpg

Svein Olav Barikmo er salgsingeniør i Leca, har jobbet 36 år i firmaet og er vår pipespesialist. Han er nestleder i styret i bransjeforeningen Norsk Varme, og jobber i foreningens opplæringsgruppe som holder bransjekurs innen oppsetting av skorsteiner og rehabilitering og ildstedsmontering.

 

Overvannshåndtering? Da er det Jaran du skal snakke med!

Jaran Wood_150x200px.jpg

Jaran Wood er R&D manager i Leca International, og er vår ekspert på løsninger for grønne tak og andre typer overvannshåndtering. Han har en Master i kjemi, materialteknologi og nanoteknologi fra UiO.

Vannrensing? Vi anbefaler Truls!

Truls Klavestad_150x200px.jpg

Truls Klavestad er salgssjef og ansvarlig for Filtralite, som er vårt spesialprodukt innen vann- og avløpsrensing. Han har en Master i Kjemi fra NTNU, og har jobbet ca 10 år i Leca.