Informasjon om personvern ved bruk av leca.no

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

illustrasjon leca

Ved at du fortsetter å bruke leca.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Les mer om cookies her:

Cookies

Cookies (informasjonskapsler) er små filer som brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene våre. Leca bruker cookies til å vise hvilket varehus du brukte forrige gang du var på www.leca.no, samt for å få statistikk om bruken av våre nettsider. Om du ikke aksepterer bruk av cookies på leca.no vil brukervennligheten bli begrenset. Hos oss brukes cookies fra følgende tjenesteleverandører:

• Google Analytics, hjelper oss å optimalisere brukeropplevelsen din på leca.no
  • Criteo, hjelper oss å skreddersy markedsføringen vår etter dine interesser

Dersom du ønsker å skru av cookies gjør du dette i innstillingene for din nettleser. Se eksempeler for forskjellige nettlesere: