BUILD, det internasjonale Leca-magasinet

Vil du følge med på det som skjer i Leca-verdenen - også utenfor Norges grenser, så er dette bladet for deg. 

Leca Norge er en del av Leca International, en sammenslutning av 12 europeiske Leca-selskaper som utvikler, produserer og markedsfører Leca-produkter. To ganger i året utgir vi Leca-magasinet BUILD med prosjektreferanser fra hele Europa. Der vil du se at Leca-bruken varierer fra land til land, og at vi kanskje har noe å lære av hverandre, for det er ingen grunn til at en Leca-løsning som fungerer i Tyskland, Spania, Finland eller Storbritannia ikke skal gjøre det i Norge.

Alle utgavene kan lastes ned som pdf her.

BUILD 1-2021_NO_front.jpg

Last ned BUILD nr. 1 2021

Det nye Leca-magasinet inneholder en rekke spennende prosjekter fra hele det europeiske bygg -og anleggsmarkedet.

BUILD_3_2020 NO Hjelp tb.jpg

Last ned BUILD nr. 3 2020

Vannhåndtering, brobygging, utfordrende fyllinger, havnebygging, organiske hus og et interessant intervju om kommunale visjoner er blant noe av innholdet.

 

BUILD magasin cover image 2_2020.jpg

Last ned BUILD nr. 2 2020

Havnebygging, boligbygging, jernbanebanebygging og jernbanestasjoner, en fotballstadion, byplanlegging og resirkulering av materialer. Alt dette kan du lese om her.

BUILD-2-2019_NO.png

Last ned BUILD nr. 1 2020

Ombygging av en strandpromenade. Sykkelsti på myk grunn. Lydisolering av en musikkskole. Og Leca i Skandinavias høyeste bygning. Dette er noen av temaene i dette nummeret av BUILD.

BUILD 1 - 2019.jpg

Last ned BUILD nr. 1 2019

Ny runde med en mengde interessante Leca-prosjekter fra hele Europa. Se hvordan Leca benyttes til både bygg, infrastruktur, geoteknikk og vannhåndtering. Her er det både blokk- og løs Leca-prosjekter.

Low_BUILD_Leca_magazine_no2 oppslag ORIGINAL-1.jpg

Last ned BUILD nr. 2 2018

Interessante Leca-prosjekter fra hele Europa. Se hvordan Leca benyttes til både bygg, infrastruktur, geoteknikk og vannhåndtering. Her er det både blokk- og løs Leca-prosjekter.

 

BUILD_Leca_magazine_1_2018_NO_ORIGINAL.jpg

Last ned BUILD nr. 2 2018

Interessante Leca-prosjekter fra hele Europa. Se hvordan Leca benyttes til både bygg, infrastruktur, geoteknikk og vannhåndtering. Her er det både blokk- og løs Leca-prosjekter. 

 

BUILD_Leca_magazine_2017-03_NO ORIGINAL-1.jpg

Last ned BUILD nr. 2 2017

Denne utgaven av BUILD viser mange eksempler på Leca som problemløser. Der det er dårlige grunnforhold, der det er behov for drenering, og der det er viktig med vektreduksjoner. Samt ett og annet flott Leca-hus.

BUILD-3 Leca_magazine_2017_Norway-1.jpg

Last ned BUILD nr. 1 2017

Lecas verden er variert. I denne utgaven av BUILD kan du lese om veibygging, husbygging, passivhus, restaurering - og resirkulering av Leca. For å nevne noe.

2.png

Last ned BUILD nr. 2 2016

Infrastrukturanlegg, brobygging, lydvegger og trikkesystemer. Leiligheter og gulv, bondegård og kunstprosjekt. Fasader, veibygging og vannrensing. Mye for enhver smak her også.

1.png

Last ned BUILD nr. 1 2016

Les om bygging av veier, jernbane, havneanlegg og tak, om flyplasser, brannvegger, gjødseltanker og solkraftverk. Og om leilighetsbygg og gruveanlegg. Lecas bruksområder er definitivt mange.