Leca Lettvegg. Innerveggen som bare skal stables, limes og sparkles

Leca Lettvegg er så rask og enkel å sette opp at vi ikke lenger kaller det å mure. Vi kaller det å montere.Leca Lettvegg. Innerveggen som bare skal stables, limes og sparkles

Leca Lettveggsblokk har Leca Lock (not og fjær på alle fire kanter, samt et utvalg hjelpemidler som sikrer både høy hastighet og førsteklasses kvalitet). Blokken låser seg perfekt i rett posisjon og kan bygges helt til taket i én operasjon.

Den har finere overflatestruktur enn vanlig Leca, og monteres med mye tynnere fuger. Derfor trenger den ikke å mures. Det holder å lime. Vi har to forskjellige limtyper du kan velge mellom. Weber Blokklim er et sementbasert lim som påføres med spesiallaget limkasse. Weber Stone-fix er lim på sprayboks. Begge deler er mye raskere og mye enklere enn vanlig muring med murmørtel.

Leca Lettveggsblokk har meget fin overflatestruktur og så tynne fuger at den ikke trenger noen kraftig puss. I stedet kan du bruke en av våre to spesialutviklede sparkler. Weber Sparkel som påføres med stålsparkel eller Weber Sparkel RS som påføres med malerrulle eller sprøyte. Begge deler gir en glatt overflate, ferdig for maling, og er mye enklere og raskere enn vanlig pussmørtel.

Innerveggen med de mange fordelene

Ikke bare er Leca Lettvegg rask og enkel å sette opp. Som alle Leca-vegger er den solid og står for en støyt, den er fukt- og brannsikker og har god lydisolasjon. Et perfekt valg for eksempel til garderober, korridorer og våtrom.